Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken. Lees onze Privacyverklaring
MENU

Realisaties

Laat je inspireren door onze afgewerkte projecten en ontdek de eindeloze mogelijkheden.

Selecteer een album uit onderstaand overzicht.

keuken
keuken

Zoek je een praktische keuken maar wil je ook esthetisch een pareltje? Ons maatwerk maakt de mogelijkheden eindeloos. Of je nu al een concreet idee hebt of nog helemaal niets, wij loodsen je door de keuzes en helpen bij het beslissen.

woonkamer
woonkamer

De ruimte waar je je gasten ontvangt? Daar mag je al eens mee uitpakken. Dus of het nu gaat om een een uniek tv-meubel, een duurzame kastenwand of een nieuwe parketvloer, wij creëren voor jou de woonkamer waarin je optimaal kunt genieten, in goed gezelschap of alleen.

badkamer
badkamer

Maar weinig ruimtes die zo intensief gebruikt worden als de badkamer. Dus kan ze maar beter van de hoogste kwaliteit zijn. En graag nog onderhoudsvriendelijk ook. Schuin dak of onhandige ruimte? Ook over de indeling van je badkamer denken we met je mee.

slaapkamer en dressing
dressing

Een slaapkamer om van te dromen? Vertel ons je wensen en wij maken ze werkelijkheid. Zo heb jij een plek om volledig tot rust te komen na een drukke werkdag. Graag nog een op maat gemaakte dressing, maar een moeilijke ruimte? Ook daarvan hoef je niet wakker te liggen.

kantoor
kantoor

Een mooi, functioneel thuiskantoor was nog nooit zo welkom als nu. Wij helpen je bij het ontwerpen van een bureauruimte waarin je met plezier aan het werk gaat. Graag je winkel of bedrijfsruimte vormgeven zodat die het verhaal van je merk vertelt? Ook daar werken we graag aan mee.

allerlei
allerlei

Deuren, trappen, parket ... We voorzien het allemaal. En ook voor het wegwerken van storende elementen zoals airco’s, ventilatie of collectoren van de vloerverwarming zit je goed bij ons. Leg je je idee of vraag graag eens aan ons voor? Laat iets weten en we bekijken samen wat kan.

Contacteer ons

Wil je meer weten over ons of onze diensten, aarzel dan niet en vul vrijblijvend dit formulier in. Je kan ons ook telefonisch bereiken op 015 64 79 95.