Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken. Lees onze Privacyverklaring
MENU

Voor al uw maatwerk

DC Interieurschrijnwerk is gespecialiseerd in op maat gemaakte keukens, inbouwkasten en dressings. Naast het vervaardigen en plaatsen van maatmeubilair, leveren en plaatsen we parket, laminaat en binnendeuren. Ook bij grotere renovaties of totaalprojecten kunnen we u verder helpen.

Wij hechten veel belang aan eerlijkheid en correctheid, zo streven wij naar een goed eindresultaat en een tevreden klant.

Over keukens

Keuken

Klassiek, landelijk, strak, modern, traditionele grepen of greeploos? Al onze keukens zijn maatwerk, vandaar dat we zeer veel mogelijkheden hebben om samen met u op zoek te gaan naar de voor u meest efficiënte keuken. 

Over keukens

Badkamer

Bent u op zoek naar een modern hangmeubel of gaat uw voorkeur uit naar het klassieke? Een opbergkastje boven het toilet? Alles is mogelijk. Wij zorgen ook voor de loodgieterij die bij de installatie hoort.

Over keukens

Slaapkamer

Dressings onder een schuin dak? Binnenlades? Broekhouders? Schoenopbergplaats? Binnenverlichting? Moeilijke ruimtes of creatieve ideeën, we zoeken graag samen met u naar een oplossing op maat.

Over keukens

Woonkamer

Ook voor maatwerk in de woonkamer kan u bij ons terecht: TV-meubel, omkasting van een haard, plaatsen van parketvloeren, boekenkast, kastenwand, ...

Over keukens

Kantoor

Het ontwerp en/of het realiseren van het maatwerk in uw kantoor, winkel, bureau, ... We werken graag samen om uw professionele omgeving vorm te geven.

Over keukens

Andere

Deuren, trappen, laminaat, parket, bedden, ... Heeft u een vraag of een idee? Neem gerust contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden.

Ontwerp op maat

DC Interieurschrijnwerk werkt steeds op maat van de klant: vertrekken uit een vaag idee of van een reeds uitgetekend plan, een enkele maatkast of de inrichting van een hele woonst, ... Doordat alles ontworpen, gemaakt en geplaatst wordt door ons eigen team, hebben we heel wat mogelijkheden. Stiptheid, eerlijkheid en vakmanschap staan hierbij steeds centraal. 

 

 

 

Contacteer ons

Wil je meer weten over ons of onze diensten aarzel dan niet en vul vrijblijvend onderstaand formulier in. Je kan ons ook steeds telefonisch bereiken op 0478/41 33 48