Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken. Lees onze Privacyverklaring
MENU

Schrijnwerk op maat

DC Interieurschrijnwerk is gespecialiseerd in op maat gemaakte keukens, inbouwkasten en dressings. Naast het vervaardigen en plaatsen van maatmeubilair, leveren en plaatsen we parket, laminaat en binnendeuren. Ook bij grotere renovaties of totaalprojecten kunnen we je verder helpen.

Wij hechten veel belang aan eerlijkheid en correctheid, zo streven wij naar een goed eindresultaat en een tevreden klant.

 

Over DC-Interieurschrijnwerk


Onze missie

Al sinds onze begindagen streven we naar straf vakmanschap, creatieve ontwerpen en een klantenservice waarop je kan vertrouwen. Dat heeft ons ondertussen een vast begrip gemaakt in de regio, zowel bij particulieren als bedrijven. En daar zijn we trots op. Maar elke dag blijven we timmeren, innoveren en bijschaven om je verwachtingen te overtreffen. Met mooie, duurzame ontwerpen van de hoogste kwaliteit. Zodat jij ook voor je toekomstige projecten blijft terugkomen en wij blijven gepusht worden om elke keer opnieuw dat stapje verder te gaan.

 

Onze visie

Elk interieurontwerp is een evenwichtsoefening. Goed interieur moet praktisch zijn. Want kleine onhandigheden worden ergernissen als ze je dagelijks hinderen. Tegelijk moet het geheel helemaal aangepast zijn aan jouw wensen. Ook esthetisch moet het kloppen. En liefst van al gaat alles jaren mee.

Bij elk project, hoe groot of klein ook, gaan wij met passie op zoek naar die perfecte balans. Met aandacht voor de details: van een fijne afwerking tot houtstructuren en lijnen die visueel doorlopen. We leveren maatwerk dat mooi oogt en technische zaken uit het zicht houdt. Gemaakt met hoogwaardige materialen, uitgevoerd door ervaren mensen. Zodat je interieur jouw smaak weerspiegelt en een plezier is om in te leven. Want daar halen wij plezier uit. Elke keer opnieuw.

 

Ontwerp op maat

DC Interieurschrijnwerk werkt steeds op maat van jou en je ruimte: vertrekken uit een vaag idee of van een reeds uitgetekend plan, een enkele maatkast of de inrichting van een hele woning ... Het kan allemaal. Doordat ons team alles ontwerpt, maakt en plaatst, hebben we heel wat mogelijkheden. Stiptheid, eerlijkheid en vakmanschap staan hierbij altijd voorop.

 

Contacteer ons

Wil je meer weten over ons of onze diensten, aarzel dan niet en vul vrijblijvend dit formulier in. Je kan ons ook telefonisch bereiken op 015 64 79 95.