Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken. Lees onze Privacyverklaring
MENU

Schrijnwerk op maat

DC Interieurschrijnwerk is gespecialiseerd in op maat gemaakte keukens, inbouwkasten en dressings. Naast het vervaardigen en plaatsen van maatmeubilair, leveren en plaatsen we parket, laminaat en binnendeuren. Ook bij grotere renovaties of totaalprojecten kunnen we u verder helpen.

Wij hechten veel belang aan eerlijkheid en correctheid, zo streven wij naar een goed eindresultaat en een tevreden klant.

 

Over keukens

Keukens

Klassiek, landelijk, strak, modern, traditionele grepen of greeploos? Al onze keukens zijn maatwerk. Dat maakt de mogelijkheden eindeloos. Vertrekt u liever van een bestaand voorbeeld? Geen probleem. Samen met u ontwerpen we de perfecte keuken op maat.

Over keukens

Badkamers

U zoekt een modern hangmeubel of net iets klassieks? Een opbergkastje boven het toilet? Alles is mogelijk. Wij zorgen ook voor de loodgieterij die bij de installatie hoort.

Over keukens

Slaapkamers

Dressings onder een schuin dak? Binnenlades? Broekhouders? Een schoenopbergplaats? Binnenverlichting? Moeilijke ruimtes vragen om creatieve ideeën. Samen met u vinden we de gepaste oplossing.

Over keukens

Woonkamers

Ook voor maatwerk in de woonkamer kan u bij ons terecht: tv -meubel, omkasting van een haard, plaatsen van parketvloeren, boekenkast, kastenwand, ...

Over keukens

Kantoren

Het ontwerp en/of het realiseren van het maatwerk in uw kantoor, winkel, bureau ... We werken graag samen om uw professionele omgeving vorm te geven.

Over keukens

Andere

Deuren, trappen, laminaat, parket, bedden, ... Alles kan. Hebt u een vraag of idee? Laat het ons weten en we bekijken samen de mogelijkheden.

Ontwerp op maat

DC Interieurschrijnwerk werkt steeds op maat van u en uw ruimte: vertrekken uit een vaag idee of van een reeds uitgetekend plan, een enkele maatkast of de inrichting van een hele woning ... Het kan allemaal. Doordat ons team alles ontwerpt, maakt en plaatst, hebben we heel wat mogelijkheden. Stiptheid, eerlijkheid en vakmanschap staan hierbij altijd voorop.

 

 

 

Contacteer ons

Wilt u meer weten over ons of onze diensten, aarzel dan niet en vul vrijblijvend dit formulier in. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 015 64 79 95.